Pages

slokez Apple, slokez Google, slokez Microsoft, slokez Bing, slokez alexa

Sunday, December 11, 2011

So ist das Leben in Österreich part 6

Viimeistä matkapostausta viedään ja hyvä niin. Tämä postaus lienee monille mieluinen, koska tämä käsittelee ostoksia, joita Itävallassa tein. Kuvat joululahjoista jätän toki julkaisematta, koska tätä blogia lukevat sellaiset, joille olen lahjat ostanut. Omat ostokseni tein kaikki Wienistä ja Grazissa keskityin lähinnä ostelemaan läheisille joululahjoja.

Ensimmäisenä voisin esitellä suosikkikauppani Claire's:ista tehdyt ostokset:

Verkkohansikkaat söpöillä ruseteilla ja pitsireunuksilla. Verkkohansikkaita en vielä omistanutkaan, joten tulivat tarpeeseen.
The fishnet gloves with a cute bows and lace borders.

Tekoripset, joissa aavistuksen verran violettia sävyä mukana.
The eyelashes with a hint of a purple shade.


Mustat ristikorvakorut, joita on tullut jo tähän mennessä käytettyä paljon.
The black cross earrings, which I have wear a lot already. 


Massiivinen kaulakoru risteillä. Ville tykästyi tähän koruun ikihyviksi, joten lupasin, että hänkin saa lainata tätä aina välillä. Jos olisin tiennyt hänen pitävän tästä niin paljon, olisin ostanut hänelle samanlaisen.
The massive necklace with crosses.


Luomiväripaletti.
The eyeshadow palette.
 Herkulliset sävyt
with delicious shades

Claire's:in jälkeen kiertelimme useita vaatekauppoja Wienin keskustassa, mutta ainoastaan Pimkiesta tarttui muutama vaatekappale mukaan. Pimkie on hieman H&M:n tyyppinen vaateliike lähinnä nuorille.

Hieman erilainen "farkkuhame", jossa edessä mutsaa pitsiä. Hame, jota on tullut jo nyt käytettyä todella paljon. Sopivan yksinkertainen, sopii moneen eri asuun ja tilaisuuteen


Musta pitsiröyhelöillä kuorrutettu minihame


Musta pitsipaita, jonka materiaali on normaalia pitsiä paksumpaa ja kestävämpää.

Tarkempi kuva pitsistä

 Kuten aiemmin mainitsin hamstrasin useamman kulmakynän sekä Bipa:sta että dm:stä, jotka ovat molemmat kosmetiikkaan erikoistuneita liikkeitä ja hyvin edullisia sellaisia.
 The black eyebrow pencils 
 
Myös huultenrajauskynä lähti mukaan dm:stä 
and also one lip liner

Dm:llä oli myös oma vampyyrimeikkisarja. Harmikseni tuotehylly ammotti lähinnä tyhjyyttään, mutta sain napattua itselleni sentään tämän hajuveden. Hintaansa nähden todella hyvä tuoksu.

Vampire's Love perfume


Odotetuin kauppa oli ehdottomasti Gothic Store Nexus, josta mukaani tarttui kuitenkin yllättäen aika vähän tavaroita. Vaatteet eivät olleet ehkä aivan tyyliäni tai hintalapussa oli liian paljon numeroita. Jotain pientä kuitenkin kaupasta lähti mukaani. Kaupassa oli todella ystävällinen palvelu, hyvät tilat ja paljon mielenkiintoista ostettavaa. Suosittelen käymään, jos satutte ikinä matkustamaan Wieniin.

Samettinen kaulapanta, jossa ruumisarkku koristeena. Paras ostos kyseisestä kaupasta.
The velvet chocker with a silver coffin. The best item I found from Nexus. 

Sopivan creepyt hiuskoristeet eli pvc-rusetit silmämunilla. 
The creepy pvc bows with eyeball

Entinen saippuapulloni hajosi yllättäen ja olen siitä lähtien etsinyt itselleni uutta sisustukseen sopivaa yksilöä. Viimeinen löytyi musta saippuapullo, jota koristaa tuttu ja turvallinen Jack Skelligton.

A new soap bottle with a face of the well-known character Jack Skellington.

Ja mitä olisi shoppailureissu ilman kenkäostoksia? No ei yhtään mitään! Löysin vihdoin ja viimein kauan kaipaamani talvisaappat Deichmann-nimisestä kenkäkaupasta. Meinasin aluksi ostaa toiset saappaat, mutta koska toista saapasta ei löytynyt koko kaupasta, niin päätin sitten ottaa toiset samanhintaiset saappaat. Nämä ovatkin ehkä enemmän mieleeni ja koska hintakin oli sama, ei kenkien vaihtaminen harmittanut yhtään.

Kengät ovat uskomattoman hyvät jalassa ja olenkin kävellyt näillä lähes joka päivä. Paras ostos koko reissulla. Vihdoinkin minulla on talvisaappaat!

Finally I have my new winter boots. So comfortable to walk in and I have already used them a lot.

Ja koska olen ahne, en tyytynyt vain yhteen kenkäpariin, vaan ostin myös New Yorker:in alennusmyynnistä mustat samettipintaiset balleriinat. Hintaa kengille jäi alennuksen jälkeen viitisen euroa, joten kalliiksi eivät nämä kengät tulleet. Nyt on kengät valmiina kevättä varten. 

My new ballerinas made of black velvet. Now I have alredy shoes for a spring time.Ja viimeisenä, mutta ei vähäisimpänä, uusia cd-levyjä! Tiedustelin Franzilta tietäisikö hän mahdollisesti, mistä voisin löytää Blutengelin uuden cd-levyn. Olin lentää tuoliltani, kun hän totesi, että voi tilata minulle levyn netistä ja vielä Deluxe-version, jossa on mukana dvd. Voisin kuolla onnellisuudesta tällä hetkellä. Olen katsonut dvd:n jo nyt lähemmäs 10 kertaa läpi ja naapurit osaavat varmasti jo useamman biisin ulkoa. Tuhannet kiitokset Franzille näistä levyistä! 

Aesthetic Perfection - All beauty destroyed
Blutengel - Nachtbringer & Tränenherz Live dvd
Nachtmahr - Alle lust will ewigkeit


Siinäpä oli kaikki ostokset lukuunottamatta suklaita, jotka ehdin jo syödä. Alan vasta nyt palautua matkasta ja sopeutua elämään Suomessa. Kauan en ehdi matkasta toipua, koska joudun hieman yli viikon päästä taas pakkaamaan matkalaukkuni. Tällä kertaa suuntana onkin pohjoinen eli lähden joulunviettoon perheeni luokse Lappiin. Minulle joulu on vain Lapissa ja tiedossa on ennen kaikkea rentoutumista perheen, sukulaisten ja ystävien seurassa. Sitä ennen on kuitenkin tiedossa muutamat pikkujoulut ja kaverin syntymäpäiväjuhlat. 

Onnittelen kaikkia, jotka ovat jaksaneet lukea nämä kilometripostaukset läpi. Innostuin ehkä kertomaan hieman liikaa, mutta sellainen minä vain olen. Jos tulee kysymyksiä Itävallan reissuun liittyen, niin kommentteja voi jättää näiden matkapostausten alle. 

Translation:

This is the last post of my trip to Austria. I think this will be a very pleasing post to many of you readers, because it´s about shoppings! The first shoppings are all from Claire's (my favorite shop).

All clothes are from the shop Pimkie. Two basic skirts with black lace and a simple black shirt also made of black lace.

I bought five eyebrow pencils, one lipliner and vampire perfume from Bipa and dm.

The Gothic Store Nexus was the shop I was so excited about. Unfortunately I did not find any clothes to myself, but some smaller items I did. The velvet chocker, the pvc bows with eyeballs and a soap bottle. 

I finally found new winter boots from Deichmann. I have been looking for new winter boots for ages.

And because I am a greedy person, I bought another pair of shoes from New Yorker. Black ballerinas made of black velvet. Also very comfortable to walk in and cute too.

Last, but not least, my new cd's. I asked Franz if he would know some record shop, where I could buy Blutengel's new cd Nachtbringer. Guess what? He ordered that cd's deluxe version for me! I am so happy that I could die. I have watched that dvd something like 10 times already and my neighbors can sing almost every song of Blutengel. Many many thanks to Franz for these cd's!

So now all my post of Austria are done. I will congratulate if you have read all the posts. Maybe I was too excited and wrote too much, but hey, that´s how I am. If you have something you would like to ask about my trip to Austria, feel free to ask :)

No comments:

Post a Comment

Followers

Loading...

Blog Archive