Pages

slokez Apple, slokez Google, slokez Microsoft, slokez Bing, slokez alexa

Wednesday, December 14, 2011

It is wintertime, all but dreams will die

Hieman yli viikko jouluun on ja lumesta ei ole tietoakaan. En ole koskaan ollut jouluihmisiä, mutta tänä vuonna olen löytänyt itsestäni hieman jouluihmisen vikaa. Tänään olen paketoinut lahjoja ja askarrellut kortteja. Koska lahjat ja kortit ovat minulta, eivät nekään noudata aivan perinteistä linjaa. Paketit on kiedottu mustan ja hopean sävyihin ja joulukortin virkaa toimittavat mustasta kartongista askarrellut lepakot. Tykkään ostaa rakkailleni lahjoja, mutta olen siinä toivottoman huono. Sen takia ostankin lahjoja mieluiten silloin, kun sattumalta silmääni osuu jotain, mistä toinen voisi pitää.
Joulu tietää minulle aina matkustamista. koska tänäkin vuonna otan suunnaksi pohjoisen eli Lappiin käypi tieni. Minulle joulua ei ole missään muualla. Lappi on se paikka, missä voi rauhoittua, missä ovat läheiset, missä on koti, siellä on joulu. Ei kiirettä, ei stressiä, ei paineita, hyvää ruokaa ja rentoa yhdessäoloa läheistän kanssa. Sitä kaipaan ja odotan joka vuosi eniten.

Mutta joulutarinoinnit sikseen, koska siitä ehtii näpytellä vielä useammankin postauksen. Viime lauantaina oli Ofelia second hand market Kulttuuriareena Glorissa. Olen tainnut käydä jokaisessa Ofeliassa, enkä tehnyt nytkään poikkeusta. Ofeliassa viihdyin lähinnä Tuomaksen ja Katin seurassa, mutta tulipa tuolla muihinkin tuttuihin törmäiltyä. Ofeliassa on aina mukava tunnelma ja muutama ostoskin tuli tehtyä. Silti minusta näytti, että porukkaa oli huomattavasti vähemmän kuin viime vuonna, en tiedä johtuiko tämä mahdollisesti kamalasta säästä. Glorissa oli tosin huomattavasti miellyttävämpää kierrellä ympäriinsä ilman hirveää tungosta.


Saturday's outfit:

 Paita, shirt - Second hand
Korsetti, corset - Morticia
Hame, skirt - Second hand

Tein paikalta vain muutaman löydön. Ensimmäisenä samettijakku turkisyksityiskohdilla. Vaikka en muuten turkiksista välitä, niin pidän niistä hihansuissa ja helmoissa. Aitoa turkista ei minun päälläni tulla koskaan näkemään, sen voin luvata. Mutta tämä samettijakku on lämmin ja tyylikäs eli juuri sopiva talveksi. Kaunis löytö neljällä eurolla.


Toinen löytöni oli lyhythihainen paita pallokuvioinnilla. Joudun tosin hieman kaventamaan tätä vyötäröltä, mutta onneksi matkustan ensi viikolla vanhempieni luokse, mistä löytyy ompelukone. Enimmäkseen aion tosin käyttää tätä korsetin alla, joten ei haittaa vaikka ompelujälki ei niin kaunista olisikaan. Tästä paidasta maksoin viisi euroa.


Tarkempi kuva kankaasta.
A better picture of the fabric.


Ofelian jälkeen kävimme Tuomaksen ja Katin kanssa palloilemassa Kampissa, josta oli tarkoitus löytää itselleni hiustenleikkuukone. Kiitos joulun, lähes kaikki edullisimmat mallit olivat loppuneet. Onneksi Anttilasta sentään löytyi halpa perusmalli, koska en minä mitään hienouksia undercutin leikkaamiseen tarvitse.

"For men" so I am officially a man now?

Muuten vietin viikonlopun lähinnä kuntosalilla ja kotona. En juonut alkoholia, en ollut baarissa, enkä klubilla. Oli kyllä ihana viettää rauhallinen viikonloppu ihan yksikseen kotona. En edes kaivannut sen kummempaa toimintaa, mutta ikävöin kyllä erästä ihmistä hyvin paljon.

Eilisen päivän käytin joululahjojen ostamiseen ja nyt onkin jo lähes kaikki hankittu. Toki lahjojen etsimisen lomassa poikkesin myös H&M:lle, josta piti muutama juttu ostaa itsellekin.

Mustavioletit tekoripset. Täydelliset värit hiusteni kanssa ja tykkäsin erityisesti ripsien pituudesta ja mallista. Sopivat jostain syystä hyvin silmiini. 
Eyelashes, black and purple, perfect match to my hair. 


Paketillinen erilaisia näyttäviä tekoripsiä. Nyt tulee valinnanvaikeus, mitkä laittaisin uutena vuotena.
Three pairs of different kind eyelashes. Which ones should I use on New Year's Eve?
Löysin myös itselleni pienen tiaran, koska olenhan prinsessa! Tämä taitaa olla pakko laittaa uutena vuotena tai viimeistään syntymäpäivänä.

I bought myself a tiara, because I'm the princess.Illalla menimme viimein Meri Tuulen kanssa katsomaan Twilight, Aamunkoi -elokuvan. Minä pidän Twilightista, enkä edes häpeä myöntää sitä. Pidän kaikenlaisesta hömpästä yleensäkin. Taannuimme Meri Tuulen kanssa takaisin teinitytöiksi elokuvan aikana ja olimme fiiliksissä vielä bussissa matkalla kotiin. 
 pic: wikipedia

Elokuvaillan asu
My outfit to the movies

 Pitsipaita, shirt - Vero Moda
Hame, skirt - Lip Service, Morticia

Tänä viikonloppuna on tiedossa kaikkea muuta kuin rauhallista illanviettoa kotona, nimittäin edessä on kahdet pikkujoulut, kaverin syntymäpäiväjuhlat ja Klub Kalma. Kiirettä siis pitää ja pakatakin pitäisi ehtiä. Alkuperäinen suunnitelmani oli lähteä vasta tiistaina Espoosta Tampereelle, mutta kun Ville nätisti pyysi minua jo maanantaina Tampereelle, niin pakkohan se oli suostua. Niinpä siis maanantaina junalla Tampereelle ja keskiviikkona ajelemme siskon Mondeolla kohti Lappia. Hieman ennen uutta vuotta palailen takaisin sivistyksen pariin ja uutena vuotena on tiedossa Charnel Haus -klubi Dark Side:ssa. Kaikki kynnelle kykenevät mukaan viettämään synkempää uutta vuotta erään söpön miehen soittaessa levyjä ;) 

Ihanaa ja kiireetöntä joulun odotusta kaikille lukijoille!

Translation:

The last Saturday was held up Ofelia second hand market in the place called Gloria. I have been in every Ofelia Market and this was not an exception. I was there mostly with Tuomas and Kati, but I also met other friends of mine. I like the atmosphere at Ofelia Market and I found two pieces of clothing for myself.

The first one was a velvet jacket with furry details. Quite warm and stylish, so perfect for a winter. This costed four euros. 

The second piece of clothing was shirt with dots. It´s a little bit too big for me, so I have to narrow it and then it would fit me perfectly. It doesn't matter if that sewing won't look nice, because I think I will use this under a corset anyway.

After Ofelia Market we went to the shopping center, because I had to find a mains clipper for myself. I need to shave my new undercut! Luckily I found a very basic one and it was cheap too. 

Yesterday I went to buy Christmas presents, but of course I found something for myself too (found the presents too). All those eyelashes and a tiara are from H&M. I also went to the movies with my friend Meri Tuuli to watch that new Twilight Breaking dawn. I have to admit that I like Twilight and I´m shame of that fact. We felt ourselves like teenagers and were excited about that movie even in the bus on our way back home.

I will have two little Chritmas parties, my friend's birthday party and Klub Kalma on upcomming weekend. And I have to also pack my suitcase, because I will travel to Tampere on Monday and from there to Lapland on Wednesday with my little sister. I will spend my Christmas in Lapland and will come back to Espoo two days before New Year's Eve. And of course we will have the gothic club Charnel Haus on New Year's Eve too and one cute boy will be playing CDs there ;)

I wish you all happy and non-hectic times before the Christmas Eve!

No comments:

Post a Comment

Followers

Blog Archive