Pages

slokez Apple, slokez Google, slokez Microsoft, slokez Bing, slokez alexa

Sunday, December 4, 2011

GothMetic

Mitä olisikaan goottityyli ilman dramaattista ja synkkää meikkiä? Noh, tuskin ainakaan mitään hyvää. Vahva meikki on aina ollut osa goottityyliä, mutta meikkien löytäminen ei ole aina niin helppoa kuin voisi kuvitella. Suurimmaksi ongelmaksi itselläni ovat muodostuneet tarpeeksi voimakkaiden pigmenttien löytäminen. Monet kosmetiikkatuotteet kyllä näyttävät kivoilta paketissa, mutta käytössä väri onkin haalea, eikä se erotu juuri mihinkään.

Nyt kuitenkin Suomen markkinoille on tuotu saksalainen GothMetic -kosmetiikkasarja. Itse näin kyseisiä meikkejä wgt:ssä ja pohdin jo silloin miksi niitä ei voisi saada Suomestakin. Mutta voin iloksenne kertoa, että nyt niitä saa!
Sain itse muutaman kyseisen sarjan tuotteen testattavakseni ja tein itselleni violettisävyisen meikin. Eniten tykästyin kyseisen sarjan tummanviolettiin luomiväriin, joka on hyvin voimakaspigmenttinen. Tässä olisi tuotteita, joita meikissä käytin:


Kokeilin myös ensimmäisen kerran luomiväritikkua, jolla sai tehtyä hyvin ohuemmat varjostukset silmiin.


Kokeilin niin ikään ensimmäistä kertaa tussi-eyelineria. Mielestäni tussi soveltuu paremmin pienten yksityiskohtien tekemiseen kuin koko silmän rajaamiseen. Tussi on paras esimerkiksi ohuiden kuvioiden tekemisessä (seitit, kiemurat jne.)


Toinen suosikkini violetin luomivärin lisäksi oli hyvin tummanvioletti huulipuna, jota vaalensin hieman huulirasvalla. Huulipuna pysyi myös hyvin huulilla koko illan, mikä on aina positiivinen asia. Inhoan sitä, että illan aikana saa jatkuvasti olla lisäämässä huulipunaa (tässä tapauksessa kai voisi puhua huulimustasta).


Vielä muutama kuva meikistä, jossa käytin toki myös muita tuotteita:Huomioikaa myös pakkausten tyylikäs ulkonäkö. Luomiväripaletti on väritykseltään musta, missä koristeena ruusukuvio. Eyelineria koristaa musta pitsikuviointi ja huulipunapuikossa on brokadikuvio. Vaikka tuotteet ovat hieman kalliimpia kuin markettikosmetiikka, niin pakkausten ulkonmuotoon on ainakin panostettu enemmän, eikä pigmentissä ole säästelty. Toivon, että tuoteperheeseen tulisi myös meikkivoide ja puuteri, koska tarpeeksi vaalean meikkivoiteen löytäminen on tuottanut ainakin itselleni suurta päänvaivaa. Jään innolla odottelemaan niiden markkinoille tuloa.


Lisätietoa tuotteista ja verkkokauppa löytyy osoitteesta: kynnet.com

Ja koska jouluaatto lähestyy hirvittävällä vauhdilla, ajattelin jakaa kanssanne oivan joululahjavinkin. Sain testattavakseni myös miesten uutuustuoksun Police to be. Ja koska itse en välitä tuoksua maskuliiniselta, niin nakitin Villen koekanikseni ja hän suostui tehtävään mielellään.


Itse tykästyin kyllä tuoksuputelin ulkomuotoon, pääkallo ei ole koskaan huonompi valinta mitä muotoiluun tulee. Eikä tuoksussakaan mitään vikaa ollut - päinvastoin. Tuoksu on aika voimakas (mutta ei liian), mistä itse ainakin pidän sekä naisten, että miesten tuoksuissa. Ja miellyttävää tuota miespuolista olentoa oli nuuhkia. Tuoksu myös säilyi miellyttävänä koko päivän ja vielä pitkän päivän jälkeen sen pystyi selkeästi aistimaan.
Eli tässäpä loistava lahja omalle kumppanille, veljelle tai vaikka miespuoliselle ystävälle, jolta ei asennetta puutu. Tuotetta saa Prismasta ja kemikalioliikkeistä. Saatavana myös deodorantti, sekä stick, että spray.

Siinäpä siis kosmetiikkavinkkejä postauksen täydeltä. Seuraava postaus käsitteleekin sitten uutta tukkaani ja myös useampi postaus Itävallan reissusta tulossa. Pysykää siis linjoilla!

No comments:

Post a Comment

Followers

Loading...

Blog Archive