Pages

slokez Apple, slokez Google, slokez Microsoft, slokez Bing, slokez alexa

Friday, November 4, 2011

Synkiöt shoppailemassa

Maanantai oli ensimmäinen virallinen lomapäiväni, jonka päätin käyttää lempiharrastukseni shoppailun parissa. Sain valmistujaislahjaksi hieman rahaa, jotka päätin tuhlata. Rahan säästämisessä kun ei ole mitään mieltä, koska raha on luotu kiertämään. Lähdimme vasta illalla Villen kanssa shoppailemaan, koska halusin kerrankin nukkua pitkään.

Kun valmistujaislahjoita tuli puhe, niin ajattelin esitellä korut, jotka sain Heidiltä ja Janilta lahjaksi. Kiitokset molemmille lahjasta!


Villeltä sain lahjaksi hänen bändinsä Murnau`s Playhouse:n levyn. Musiikin suurkuluttajana olen sitä mieltä, että levyjä ei voi olla koskaan liikaa. 


Helsinkiin lähdin shoppailemassa tällaisessa asussa:

 Takki, jacket - H&M
Paita, shirt - Lindex
Korsetti, corset - Second hand
Hame, skirt - Seppälä
Laukku, handbag - Wave Gotik Treffen, Germany
Sukkahousut, stockings - Wave Gotik Treffen, Germany
Kengät, shoes - Anttila


Synkiöt lähdössä shoppailemaan
Heti ensitöiksemme päätimme nolata itsemme. Bijou Brigitten näyteikkuna oli täynnä Halloweenaiheisia koruja, jotka päätin oitis ostaa itselleni. Harmikseni koruja ei löytynyt enää liikkeestä, joten pyysin ystävälliseltä myyjättäreltä, jos hän voisi antaa minulle loput korut näyteikkunasta. Olimme molemmat yhtä hymyä, kun myyjä antoi meille koruja näyteikkunasta ja selitin innoissani, miten Halloween on vuoden paras juhla. Kyllä taas hävetti. Onneksi en ota itseäni turhan vakavasti. Nämä korut kuitenkin tarttuivat mukaani näyteikkunaostoksilta - kirjaimellisesti.


Tuntuu, että tyylini on muuttunut tässä viimeisen vuoden aikana. Olen siirtynyt röyhelöistä entistä perinteisemmän goottityylin pariin. Tästä todisteena lienee tämä lepakkokuvioitu kravatti, joka tarttui mukan Cybershopista. 

Morticiasta minun ei pitänyt ostaa mitään, mutta en tiedä ketä oikein yritin huijata. Tämä hame sopii arkisempaan tyyliin, vaikka ei peitä persettä juurikaan. En myöskään yleensä harrasta remmivaatteita, mutta silti kiikutin tämän hameen yllätyksekseni kassalle, eikä -50% hintalappu ainakaan estänyt asiaa - päinvastoin.H&M:ltä ostin itselleni toisenkin koristeen kaulaan, nimittäin pallokuvioidun rusetin. Sain jo Villeltä uuden nimen rusettipupu. Ehkäpä se sopii minulle :)


Kierros sen kun jatkuin. Päädyimme MicMacin liikkeeseen, koska pongasimme sieltä Halloweenkräässää (taas). Halloweenkrääsää ei tällä kertaa kuitenkaan tarttunut mukaan, mutta teemaan sopivat korvakorut kylläkin. Cameetyyliset kallokorvakorut ja perinteiset lepakkokorvakorut.


Kävelessämme Forumista ulos alkoi kauppakeskuksessa soida The Cure! Olimme yhtä hymyä, koska yleensä kauppakeskusten musiikkivalikoima on aivan kamala. Shoppailun jälkeen lähdin saattamaan Villeä rautatieasemalle, mutta ehdimme juoda yhdet tuopit ennen junan lähtöä. Oli aika haikeaa tallustella syyssäässä yksin kohti Kamppia, mutta ensimmäinen lomapäivä oli sen verran mukava, että en voinut olla hymyilemättä. 

Tiistaina päätin jatkaa shoppailua tosin tällä kertaa Espoon puolella, koska kerrankin minulla oli aikaa kierrellä kauppoja rauhassa. Ensiksi suunstasin hakemaan Gina Tricotista uusia paitoja salitreenejä varten. Täytyyhän salillakin näyttää skeneuskottavalta, joten treenivaatteet ovat sen mukaiset.


Ristikoruja ei myöskään voi koskaan olla liikaa.


Ja jo toinen kaularusetti. Tällä kertaa samettinen versio. Taitavat olla muotia tällä hetkellä, kun noita tuntuu jokaisesta kaupasta löytyvän. Onneksi itselläni oli Ginan leimakortti täynnä, niin sain 15 euron alennuksen ostoksistani. Mikäs sen mukavampaa.


Gina Tricotista löysin vielä nauravat kallot korviin.
 

Eksyin Sellossakin H&M:lle, josta tein ehdottomasti parhaan löydön hetkeen. Täysin kierrätysmateriaaleista valmistettu pikkumusta. Täydellinen pikkujouluasu! Mekko on samettia, jossa on suuuuuuuuret sifonkihihat. Tätä gootimmaksi ei pikkumusta enää muutu. Aivan ihana <3


Samettisen mekon seuraksi ostin vielä samettiset hansikkaat.

Ja rakkaudesta koruihin, mustia käsirenkaita.

Ostin joskus muutama vuosi sitten Lindexistä musta tavallisen samettipaidan. Paita on ollut niin kovassa käytössä, että pelkään sen hajoavan. Onneksi tänä vuonna löysin lähes samanlaisen KappAhlista. Kanta-asiakaskortilla paidan sai vielä kymmenellä eurolla, kun oikea hinta oli 15 euroa. Selvää säästöä siis. Juuri sopiva peruspaita arkisempaan käyttöön ja juhliin, vaikka korsetin alle.


Selloon oli avattu myös Glitter, joka sattuu olemaan yksi suosikkikauppoja. Sieltä ei kyllä koskaan pääse ulos ilman ostoksia. Tällä kertaa ostin hopeisen kaulakorun, jossa on jonkin sortin hyönteinen. En pahemmin pidä hyönteisistä elävinä, mutta näin korumuodossa ne menevät oikein hyvin.


Korun lisäksi ostin tavallisia mustia ponnareita, sekä tämän pampulan. Olen varma, että asunnossani on musta aukko joka nielee kaikki pampulat ja hiuslenkit. Mihin ne voivat aina kadota?


Viimeisenä ostin Halosen alennusmyynnistä tämän pallokuvioidun hameen. Minulla on tämä sama hame myös punaisilla palloilla, mutta tällä hetkellä tämä värimaailma on enemmän tyyliäni.


Siinäpä oli hirveä määrä ostoksia. Nyt voisin alkaa valmistautumaan iltaa varten, joten toivotan jokaiselle synkiölle oikein kamalan ihanaa viikonloppua tämän biisin myötä:

LET`S GO DARK!

No comments:

Post a Comment

Followers

Blog Archive