Pages

slokez Apple, slokez Google, slokez Microsoft, slokez Bing, slokez alexa

Tuesday, November 22, 2011

Shopping with mom part 6

Viime viikko oli mukava, koska äiti saapui luokseni Lapista asti ja vietimme äiti-tytär-laatuaikaa. Tähän kuului shoppailua, ravintoloissa syömistä, tv:n katselua ja juttelua. Äiti toi minulle myös mukanaan muutaman kirjan, jotka hän oli pyynnöstäni tilannut minulle.

Vegaanin kokkikirja. Uusia reseptejä on aina kiva kokeilla.

Olen myös yksi niistä, joka on täysin hurahtanut tähän Salaisuus-kirjaan. Ensimmäinen osa minulta jo löytyykin, joten nyt sain uuden Voima-teoksenkin kirjahyllyyni. Suosittelen kirjoja jokaiselle, jota elämä tuntuu potkivan kunnolla päähän ja positiivinen ajattelu on käsitteenä täysin vieras. Itse olen tuon kirjan jälkeen pakottanut itseni ajattelemaan positiivisemmin ja täytyy myöntää, että elämänlaatuni on parantunut 100%:sesti. Toisena kirjana sain Niina-Matilda Juholan teoksen Näkijä, joka kertoo selvännäkijästä. Joku on saattanut huomata, että tykkään lukea kaikenlaista "hömppä"kirjallisuutta.


Mutta palataan vielä hetkeksi viime viikon alkupuoliskolle. Tiistaina lähdimme äidin kanssa Helsinkiin pyörimään ja kävin samalla reissulla katsastamassa uuden Backstreetin myymälän. En ostanut kaupasta mitään, koska lähden tosiaan torstaina kohti Itävallan ihmemaata ja rahat menevät aika pitkälti tuohon reissuun.

Tiistainen shoppailuasu

 Huivi, scarf - self-made
Jakku, jacket - Seppälä
 Hame, skirt - Vero Moda
Sukkahousut, stockings - Seppälä
Polvisukat, socks - Lindex
Kengät, shoes - Aleksi 13

 Rusettipupu!

Jotain reissulta tarttui kuitenkin mukaan, pari paitaa nimittäin. Ette usko, miten monesti olen halunnut pallokuvioitua paitaa. Vihdoin ja viimein sellainen löytyi Lindexiltä edulliseen hintaan, enkä miettinyt kahta kertaa, kun kiikutin paidan kassalle. Paita on söpö kuin mikä!


Toinen vähemmän söpö paita löytyi Gina Tricotista. Tämä paita on aika seksikäs avaran kaula-aukon, paljastavan selkäosan ja läpinäkyvyyden takia. Paidassa on siis läpikuultavat hihat ja myös vatsan kohdalla läpikuultavia osioita. 


Viimeisenä kävimme Kampin Anttilassa, josta bongasin viimein Beetlejuice-elokuvan. En ole nähnyt elokuvaa ikuisuuksiin ja dvd-hyllyssäni on aina tilaa Tim Burtonin elokuville. Hintaa elokuvalla oli vaivaiset kolme euroa, joten ei ollut ainakaan hinnalla pilattu.


Maailman paras äitini osoitti jälleen tuntevansa tyttärensä, kun hän ilmoitti minulle "Heidi täällä on jotain goottilevyjä". Kipitin korkokengät kopisten katsomaan, mitä äitini oli löytänyt. Ja kyllä kolmen cd:n boksi täynnä synkkiä säveliä hintaan neljä euroa. Ostin itselleni ja Villelle molemmille boksit ja lähdin hymyssä suin kaupasta ulos.Keskiviikkona oli vuorossa kiertelyä ostoskeskus Sellossa, josta en ostanut itselleni yhtään mitään. Eläimille sen sijaan ostin herkkuja ja Mindi-pupuselle uuden rusetin. Nyt on taas kaunis puputyttö!

Ensin kuitenkin keskiviikon asu. Uusi paita pääsi heti käyttöön.

Paita, shirt - Lindex
Toppi, top - Second hand
Hame, skirt - H&M
Sukkahousut, stockings - Seppälä


Oh hai, I is fluffy! Nyt näkee taas eteenkin, kun on "otsatöyhtö" kiinni rusetilla.

Perjantaina oli vuorossa viimeinen shoppailureissu, tällä kertaa Isoon Omenaan. Ompussa kävin korjauttamassa parit kengät matkaa varten ja hain Tiimarista muutaman sisustustavaran. Yritin epätoivoisesti etsiä itselleni talvisaappaita, mutta miksi joka paikka on vain täynnä rumia ugg-saappaita? Ovat kyllä niin rumia, että pitäisi kieltää lailla. Mistä löytyisi lämpimät, mukavat ja tyylikkäät saappaat talveksi? Siinäpä ikuisuuskysymys. 

Valokuvakehykset Tiimarista. Pitäisi keksiä joku hyvä valokuva tähän.

Tim Burton - henkisiä servettejä!

Asukuvaa perjantailta ei valitettavasti tullut otettua, mutta yksi kasvokuva sentään löyty. Perjantaina oli violettifiilis, joten lisäsin asuuni violettia sukkahousujen ja hiuslisäkkeen muodossa.


Äidin kanssa viikko vierähti todella nopeaa ja vielä kun Villekin ilmestyi luokseni sunnuntaina on aika lehtänyt siivillä. Tänään olen pakannut hirveässä paniikissa matkalaukkuani "iiik, mitä tarvitsen mukaan, miten se matka jo nyt on!!?". Huomenna menen kampaajalle uudistamaan kuontaloni ja torstaina se onkin sitten Auf Wiedersehen Finnland! Jännittää aivan pirusti ja olen niin innoissani, että taitavat yöunet jäädä vähiin ensi yönä. Nyt menen värjäämään hiuksia ja jatkamaan pakkaamista, jos jännitykseltäni pystyn enää kumpaankaan.

"I know that I will miss you
But it's time for me to leave
The arcadia is calling my name"

No comments:

Post a Comment

Followers

Blog Archive