Pages

slokez Apple, slokez Google, slokez Microsoft, slokez Bing, slokez alexa

Monday, September 5, 2011

It's another Black Sunday

Eilinen sunnuntai ei ollut niin synkkä kuin otsikko voisi antaa ymmärtää. Eilinen oli paras sunnuntai aikoihin ja avasin myös tämän syksyn treenikauden Elixiassa. Tuli niin hyvä olo, kun sai pitkästä aikaa nostaa rautaa ja polkea itsensä hiestä märäksi crosstrainerilla. Tänään tosin tietää treenanneensa pitkän tauon jälkeen, koska jokainen lihas huutaa kivusta. Treenien jälkeen suunnistin kaupan kautta kotiin ja aloin valmistautua iltaa varten, koska suuntasimme Heidin kanssa Black Sunday - klubille.


Ilta sujui tutun kaavan mukaan. Muutama lasi punkkua ja juttelua kaikesta mahdollisesta ja mahdottomasta goottirockin soidessa taustalla. Sopivan leppoisa tapa viettää sunnuntai-iltaa. Illan asuni koostui aika perinteisistä elementeistä; pitsisukkahousuista ja pvc-korsetista.
Pitsitoppi, lace top - Only
Korsetti, corset - Second hand
Hansikkaat, gloves - Claire`s, Germany
Hame, skirt - Seppälä
Pitsisukkahousut, lace stockings - Gina Tricot
Kengät, shoes - Warehouse

Oli todella outoa viettää viikonloppu selvinpäin ja yksin kotona. Tosin Heidi ja Jani kävivät luonani kylässä lauantai-iltana, mikä piristi mieltäni suuresti. En ole ihminen joka viihtyisin viikonloppuja kotona. Tuntuu että viikonloppuna on pakko päästä tuulettumaan ulos, unohtaa arjen aherrus ja masentavat maanantaiaamut. Viime aikoina olen muutenkin elänyt lähinnä haavemaailmoissa, enkä tunnu saavan mitään järkevää aikaiseksi. Suunnittelen jo innoissani ensi vuoden WGT-reissua ja olenkin viettänyt aikaani katsoen videoita ja kuvia WGT:stä melkein itku silmissä. Oi voi, miten kaipaankaan takaisin Saksaan. Toivottavasti pääsen marraskuussa pienelle matkalle, niin jaksaisin odottaa toukokuuhun asti, jolloin on taas tiedossa perinteinen Saksan reissu.

Kaiken haaveilun keskellä olen ehtinyt käyttämään aikaani tehokkaasti myös nettikauppojen ihmeellisessä maailmassa. Minulla tarve hamstrata kirjoja, vaikka en ole vielä ehtinyt lukea edellisiäkään. Luen ne kyllä, mutta on eri asia milloin se tulee tapahtumaan. Ja koska vampyyrit ovat tytön parhaita ystäviä, niin tällaisen kirjapinon kävin noutamassa postista.
Lynsay Sands - A Quick Bite (Argeneau and Rogue Hunter- series)

Lynsay Sands -  The Reluctant Vampire (Argeneau and Rogue Hunter- series)Kerrelyn Sparks - How to marry a millionaire vampire (The Love at Stake -Series)
Kerrelyn Sparks - Be still my vampire heart (The Love at Stake -Series)

 Richelle Mead - Vampire Academy (Vampire Academy -Series)

En osaa yhtään sanoa millaisia nuo kirjat ovat. Vampire Academy vaikuttaa teinihömpältä, mutta aion silti lukea koko sarjan läpi. Kirjasarjaa ollaan myös tuomassa valkokankaalle kovalla vauhdilla. Vampyyreihin liittyviä kirjoja, sekä niihin pohjautuvia tv-sarjoja ja elokuvia julkaistaan tällä hetkellä sellaisella tahdilla, että jopa vannoutuneelle fanille perässä pysyminen on lähes mahdotonta. Eikä vampyyri-innostus rajoitu pelkästään kirjoihin ja elokuviin, vaan tarjolla on myös kosmetiikkaa, jolla saa naamansa näyttämään kuin olisi haudasta noussut (teeman mukaisesti). Tarte-niminen kosmetiikkasarja ja HBO yhdistävät voimansa ja tuloksena on True Blood- meikkisarja. Jos joku haluaa ostaa minulta ikuisen rakkauden, niin voi lahjoittaa minulle nämä meikit. Kiitos. Arvatenkin näitä ei tulla Suomessa näkemään, koska milloinpa Suomessa myytäisiin mitään kivaa.

pic: hollywoodreporter.com

Vampyyreistä vähemmän verenhimoisiin aiheisiin, nimittäin uuteen korsettiini. Joku on ehkä saattanut huomata, että olen viime aikoina mieltynyt suuresti mustavalkoisuuten ja raitoihin. Ei siis liene yllätys, että huusin tämän korsetin itselleni huuto.netistä heti sen bongattuani. Korsetti on jonkun itse tekemä, kiristää ja istuu todella hyvin omalle vartalolleni. Pidän myös siitä, että korsetti ei ole täysin suora vaan muotoilee vartaloa. Täysin suorat korsetit harvemmin imartelevat ketään. Korsetissa ei tullut nyöriä mukana, joten joudun sellaisen hankkimaan jostain. Osaisiko joku sanoa mistä saisi parhaita nyörejä, niin saisin tämän Tim Burton - viboja aiheuttavan korsetin käyttöönkin. 
 


Siinä kaikki tältä erää. Postauksia olisi jonossa, vaikka millä mitalla, kun vain ehtisi tehdä jokaisen. Olen myös miettinyt videopostauksen tekemistä, mutta ongelma on siinä, että minulla on käytössäni vain webkamera ja sen laatu nyt on mitä on. Vihaan myös itsestäni otettuja videoita, enkä pysty katsomaan niitä ollenkaan. Tarvitsisin myös kunnollisen editointiohjelman sitä varten. Saa nähdä tulenko koskaan tuollaista tekemään. Ehkä joulupukki tuo minulle peruspokkarin lahjaksi ja saan viimein kuvattua videoitakin. On toki hyvä pohtia joululahjoja jo syyskuun alussa, mutta hyvin suunniteltu on puoliksi tehty.

Haluan toivottaa uudet lukijat lämpimästi tervetulleiksi ja kaikille mukavaa alkanutta viikkoa.
No comments:

Post a Comment

Followers

Blog Archive