Pages

slokez Apple, slokez Google, slokez Microsoft, slokez Bing, slokez alexa

Thursday, September 29, 2011

Ich stehe dort im Regen und warte nur auf dich

Arvatkaa kuka on viime päivät kuunnellut saksalaista goottijumputusta ja tanssinut syyssateessa ympäriinsä? Kyllä, arvasitte aivan oikein. Eikä Itävallan matka ole pienin syy tähän, vaan muutenkin olen ollut yllättävän hyvällä tuulella viime aikoina. Huomenna on tämän viikon viimeinen työpäivä ja viikonloppuna aionkin vain ottaa rennosti, koska niin uskomattomalta kuin se kuulostaakin, minulla ei ole mitään klubia, keikkaa, juhlia tms. minne pitäisi mennä. Pian vaihtuukin jo lokakuu ja edessä on vuoden ehdottomasti paras juhla, kun Halloween koittaa kaikkien synkiöiden iloksi. Perinteiset Halloweenjuhlat ovat tiedossa ja asukin jo valmiina. Mutta ei mennä vielä asioiden edelle kuitenkaan sen enempää.
Päivän asu oli aika yksinkertainen, johon sisältyi paljon kalloja. Niitä löytyi hameesta, korvakoruista, käsirenkaasta ja kaulakorusta. Mutta eihän goottitytöllä voi olla koskaan liikaa pääkalloja asussaan? Paita, shirt - Gina Tricot
Toppi, top - Second hand
Hame, skirt - H&M
Alushame, petticoat - H&M
Sukkahousut, stockings - Seppälä
Kengät, shoes - from my friend

Korut, jewely - Morticia and Glitter

Poison running through my veins
Käsikoru, bracelet - Claire`s, Germany

Ajattelin kerrankin tehdä vain tällaisen lyhyen postauksen, koska ei minulle ole mitään ihmeellistä tässä viime päivinä tapahtunut. Haluaisin kuitenkin kiittää uskollisia lukijoitani. Monet ihanat kommenttinne ovat pelastaneet muuten ankean päiväni ja joistakin bloggaajista on tullut minulle jopa hyviä ystäviä <3 Tässä yön pimeinä tunteina päätin jakaa rakkautta kaikille lukijoilleni ja tein teille pienen tervehdyksen:

Lots of love and kisses to my lovely readers!
  
Ja ihanan syksyn kunniaksi eräs haikea, mutta samalla kaunis kappale pimeneviin syysiltoihin.

No comments:

Post a Comment

Followers

Blog Archive