Pages

slokez Apple, slokez Google, slokez Microsoft, slokez Bing, slokez alexa

Tuesday, March 22, 2011

Delightfully? Very! It´s the Addams Family

Tänään oli todellakin kevättä ilmassa ja uskaltauduin flunssasta huolimatta seikkailemaan raittiiseen ulkoilmaan. Flunssa tuntuu ehkä vähän hellittäneen ja sain viime yönä nukuttuakin hieman. Olen vetänyt kaikkia mahdollisia flunssalääkkeitä, yrttitippoja ja maitohappobakteereita, jotta parantuisin lauantaiksi. Silloin on nimittäin Syn/\psi ja sinnehän on päästävä humppaamaan, sekä tapaamaan ihmisiä.

Käväisin viime viikolla mutkan Anttilassa, tarkoituksenani etsiä jokin elokuva katseltavaksi, koska muutakaan tekemistä ei pahemmin kipeänä ole ollut. Kierros elokuvahyllyjen välissä tuotti tulosta ja löysin suosikkiperheeni jo vuosien takaa - The Addams Family. Olen meinannut tilata tuon dvd-boksin jo moneen otteeseen netistä, mutta jostain syystä se on aina jäänyt. Nyt tällä oli kuitenkin hintaa vain 14,95, joten kaappasin mustalla huumorilla varustetun perheen mukaani.


Samalla reissulla ostin myös uuden hiuslakan, koska se oli taas päässyt loppumaan. Löysin hyllystä Schwarzkopf: in uuden got2be Rockin´it hiuslakan. Koska tuotteen ulkomuoto ja nimi miellytti minua, päätin testata tuotteen (mainonnan uhri). Olen todennut Schwarzkopf: in tuotteet muutenkin todella laadukkaiksi, joten värjään ja hoidan hiukseni lähes poikkeuksetta kyseisen merkin tuotteilla. Olen käyttänyt hiuslakkaa muutaman kerran ja ihan toimivaa tavaraa tuo vaikuttaa olevan. En tosin tiedä voittaako se aiemmin käyttämäni got2be 2 sexy -hiuslakkaa. Ainakin mielikuvitukselliset nimet tuotteilla, jos ei muuta.Eilen kävin kiertelemässä hieman kirpputorilla, mutta en löytänyt mitään tyyliini sopivaa. Ajattelin myös viikonloppuna lähteä kiertelemään kirpputoreja, jos vain suinkin jaksan. Toisaalta ei ole ollut edes suurempia houkutuksia ostaa mitään. Olen pitänyt Saksan reissun tiukasti mielessäni ja muistuttanut itseäni siellä olevista shoppailumahdollisuuksista. Tähän mennessä olen saanut säästettyä useamman satasen käyttörahaa matkaa varten. Lentoliput sekä festarilipun olen jo maksanut ja hostellin maksoivat vanhempani syntymäpäivälahjaksi. En malttaisi odottaa reissua mitenkään.

Kun hiuksista oli aiemmin puhetta, niin löysin erään hiuskoristeen, jota en ole käyttänyt aikoihin. Päätin tänään testata sitä ja kivaltahan tuo näytti. Tämän täytyy ehdottomasti päästä useammin koristamaan kutrejani tai paremminkin pitämään ne aisoissa.


Tänäkin vuonna varma kevään merkki on innostukseni goottirockia kohtaan. En tiedä miten ihmeessä auringonpaiste, sulavat lumihanget ja palaavat muuttolinnut voivat saada minut kuuntelemaan goottirockin synkkiä säveliä, mutta niin vain käy - joka kevät. Kesäisin taas kuulokkeista pauhaa armoton ebm-jumputus.

Kevään kunniaksi siis vanhaa kunnon goottirockia, olkaa hyvät :)
Molemmat bändit esiintyvät myös WGT:ssä tänä vuonna.

 
 
 

No comments:

Post a Comment

Followers

Blog Archive