Pages

slokez Apple, slokez Google, slokez Microsoft, slokez Bing, slokez alexa

Wednesday, March 30, 2011

Black stripesKiireet tuntuvat repivän minua jokaiseen ilmansuuntaan tällä hetkellä. Pitäisi käydä koulussa, treenata, kirjoittaa koulutyöt puhtaaksi, tavata ystäviä, siivota asunto, käydä kaupassa, sopia kuvauksista ja lähettää useampi sähköposti. En enää ihmettele, kun ihmiset ovat huolestuneita jaksamisestani ja unettomuus on vieraanani lähes joka yö. Jotta saisin tämän kiireen hetkeksi katkaistua, lähden ensi viikolla rentouttavalle kylpylälomalle ja suunnitteilla on myös eräs pieni reissu ennen Saksan matkaa. Niistä sitten myöhemmin lisää, jos tuo reissu edes toteutuu. Toivotaan parasta :)

Tänään kävin Sellossa moikkaamassa Nania ruoan merkeissä ja hieroimme vähän kauppoja. Ostin Nanilta tämän söpön Hell Bunnyn hameen. Hame on vyötärön kohdalta hieman liian iso minulle, mutta eiköhän tuon saa kavennettua sopivammaksi.
Prismassa kävin tekemässä päivän ruokaostokset ja mukaan tarttui Sonic Seducer -nimisiä lehtiä kaksin kappalein. Lehtien mukana tuli myös 4 cd-levyä, joita en tosin ole vielä ehtinyt kuunnella. Ihan hyviä bändejä näyttäisi levyiltä kuitenkin löytyvän mm. Apoptygma Berzerk, Deine Lakaien ja Covenant.

Jos ei sitten kiinnitetä huomiota näiden kuvien laatuun, jooko? Hävettää jo valmiiksi miten hirveitä nämä ovat, mutta menköön tämän kerran. Nyt olisi töitä tarjolla henkilökohtaiselle valokuvaajalle, anyone?

Asukuva

Paita, shirt - Monki
Toppi, top - Second hand
 Korsetti, corset - Burleska, Morticia
Hame, skirt - H&M
 Sukkahousut, stockings - Lindex


Kuvissa näkyvät aurinkolasit ovat peräisin Glitteristä. Laseissa söpönä yksityiskohtana pieni rusetti kulmassa. 
   

Tämän päivän asu koostui siis lähinnä mustista raidoista ja risteistä, jota täydensivät violetit yksityiskohdat korsetissa, myös huulipuna oli samaa sävyä. Tästä tuli aika lyhyt postaus, mutta annettakoon se anteeksi. Nyt on pakko käydä tekemättömien töiden kimppuun. Uusille lukijoille lämpimästi tervetuloa ja mukavaa illanjatkoa kaikille :)

No comments:

Post a Comment

Followers

Blog Archive