Pages

slokez Apple, slokez Google, slokez Microsoft, slokez Bing, slokez alexa

Monday, February 14, 2011

Stay young, my birthday party

Vähän venähti tämän postauksen kirjoittaminen. Minunhan piti kirjoitella tämä torstaina, mutta olin niin väsynyt, kun tulin kotiin, että kirjoittaminen ei oikein luonnistunut. Lähdin torstaina kotoa kymmenen aikaan aamulla ja tulin kahdeksan aikaan illalla kotiin aivan yliväsyneenä. Perjantaina vein kengät suutarille ja juoksin hoitelemassa muita asioita. Lauantaina heräsin aikaisten ja suuntasin aamutoimien jälkeen Kamppiin tapaamaan Marjoa. Kiertelimme kaikki pakolliset kaupat läpi ja tein muutaman ostoksen. Niistä sitten myöhemmin lisää.
Lauantai-iltana sitten Jarno ilmestyi luokseni, missä vietimme rauhallisesti illan juoden punaviiniä ja katsoen elokuvaa. Ja koska ulkona oli aivan helvetillisen kylmä, niin pitihän tuota käydä lämpimässä vaahtokylvyssä rentoutumassa. Jarnon lähdettyä luotani sunnuntaina, sain kutsun Tuomaksen luokse katsomaan leffaa. Mikäs sen parempi tapa viettää sunnuntaita kuin katsella leffaa ja puhua kaikesta maan ja taivaan väliltä. Elokuvan nimi oli muuten Cradle will fall ja voin kertoa, että oli melkoisen brutaali pätkä. Itse siis pidin elokuvasta paljon. Mitä enemmän verta ja suolenpätkiä, sitä enemmän tykkään. Oli ehkä paras viikonloppu tänä vuonna, vaikka sainkin koko ajan olla menossa tukka putkella. Mutta sitten niihin syntymäpäiväjuhliin.

Syntymäpäiväni aamu valkeni aurinkoisena ja nousin iloisena sängystä ylös keittämään itselleni aamukahvit. Laitoin juhlameikit kasvoilleni heti aamusta ja suuntasin kampaajalle läheiseen ostoskeskukseen. Halusin melkoisen korkean kampauksen ja tiaran päähäni. Äitini täytti viime vuonna 50 vuotta ja hänelläkin oli tiara päässä juhlissa. Nainen ei ole koskaan liian vanha olemaan prinsessa - edes yhden päivän ajan ;)

Ja tämmöinen kampaus minulle sitten tuli.

Kampaajan jälkeen kaverini tulikin minua vastaan ja suuntasimme samantien Alkoon hakemaan pari pulloa kuohuvaa juhlan kunniaksi. Syntymäpäiväni oli pelastettu, kun kysyivät vielä kassalla papereita. Kiitin myyjää ja kerroin hänen pelastaneen päiväni.

 KIPPIS!

Pullot tyhjenivät ennätysvauhtia ja olimmekin jo hyvässä tuiskeessa, kun lähdimme bussipysäkille odottelemaan kyytiä Helsingin keskustaan. Pysäkillä joku vanhempi mieshenkilö tarjosi meille vielä Koskenkorvaa juhlan kunniaksi. Menomatkalla bussissa olikin hyvin hilpeä tunnelma ja saavuimme Amarilloon viimeisinä. Noh, ehkä päivänsankarille annetaan se anteeksi.
Ilta eteni hyvän ruoan ja juoman merkeissä. Oli ihana huomata, että lähes kaikki läheisimmät ystäväni olivat paikalla. Tietysti osa ei päässyt tulemaan, koska monet ystäväni/kaverini asuvat toisella puolella Suomea tai heillä oli töitä. Pääasia, että suurin osa pääsi ja ihmisillä näytti olevan hauskaakin...ainakin muutaman tequilan ja kuohuviinin jälkeen :P
Ystäväni lauloivat minulle vielä onnittelulaulun ja allekirjoittanut herkistyi laulusta niin, että oli tippa linssissä. Muut ravintolan asiakkaat vielä taputtivat meille laulun jälkeen.Violeta <3

Lita <3

Tiina <3

Hellyyttäkin siis riitti juhlissa. Amarillosta suuntasimme Dark Sideen Infektio-klubin avajaisiin. Matkalla lauloimme tietysti legendaarista hittiä Aikuinen nainen ja tästä on eräs videokin todisteena, mutta se ei ole kyllä julkaisukelpoinen :D Klubilla oli sitten lisää ystäviä, kavereita ja tuttuja. Porukka alkoi hajaantua tehokkaasti klubille päästyämme ja osan piti lähteä kotiinkin ajoissa. Ilta oli kuitenkin kaikin puolin onnistunut ja jalat olivat aamulla kipeät tanssimisesta. Krapulakin oli sen verran kamala, että päätin ottaa muutaman viikonlopun rauhallisemmin. Ei sitä vanha enää jaksa.

 Humppa!
 Sirpaleet tuovat onnea?
 Aleksi
 Ja sitten juhlapäivän asu

Mekko, a dress - Hell Bunny, Octopussy
Alushame, a petticoat - Lindex
Korsetti, a corset - Second hand
Sukkahousut, stockings - H&M
Kengät, shoes - Pleaser, Morticia

Kiitokset siis:
Aleksi, Anna, Anna-Riikka, Fredrik, Heidi, Jussi, Leena, Lita, Satu, Tiina, Toni, Tuija, Violeta jne. 
onnistuneista syntymäpäiväjuhlista!

Ja lopuksi vielä eräs kappale, joka sopii syntymäpäivien teemaan:
 
" I want to stay young, at least in my mind
I want to feel free, to do whatever I want to do
I want to party all night long, making love to all the girls (boys)
That's what I want"

No comments:

Post a Comment

Followers

Blog Archive