Pages

slokez Apple, slokez Google, slokez Microsoft, slokez Bing, slokez alexa

Sunday, January 23, 2011

"Du siehst die welt nur noch in dunklen farben.."

Taas olisi yksi turha viikko pulkassa, tai ei täysin turha, koska: SAIN LOPPUTYÖN VALMIIKSI! Ette voi uskoa miten helpottunut olen. Lopputyön valmistumisen kunniaksi päätin lähteä Syn/\psiin vähän tuulettumaan. Alkoholin vaikutuksen alaisena tuli kyllä oltua ja näin paljon kavereita, joita en ole nähnyt pitkiin aikoihin. Enimmäkseen vietin aikaani luokkakaverini Sonjan ja hänen miehensä kanssa. Iltaan kuului tietysti tanssilattian testaaminen, vaikka lihakseni olivat jo valmiiksi todella kipeät. Olin nimittäin tiistaina strip aerobicissa, perjantaina ja lauantaina zumbaamassa. Eilinen meni kuitenkin kivasti ja oli ihan hauskaa, vaikka olin loppuyöstä aika humalassa. Onneksi sain sentään kyydin kotiin, eikä tarvinnut matkustaa yöbussilla Espooseen. Kiitokset ihmisille onnistuneesta illasta :)

Minä ja Sonja, in vino veritas

Eilisestä ei valitettavasti ole enempää kuvia, koska en taaskaan saanut aikaiseksi ahdistella ihmisiä kamerani kanssa. Ehkä ensi kerralla ryhdistäydyn ja keskityn punaviinin ja sosiaalisen kanssakäymisen sijasta valokuvaamiseen. Ensi viikolla onkin sitten hyvän ystäväni Aronin syntymäpäiväjuhlat, viikon päästä siitä on oma syntymäpäivä ja 16.2 Combichrist + Mortiis keikka. Kuten paras ystäväni totesi "sun elämä on yhtä juhlaa". Itse rohkenen olla eri mieltä asiasta, oma elämä tuntuu jopa tylsältä toisinaan. 

Mutta sitten ostoksiin. Ostolakko pitää edelleen, joten käytinkin omien rahojeni sijasta H&M:lle saamani lahjakortin. H&M:ltä löytyi vaivattomasti juuri sopiva mekko syntymäpäiväjuhliini. 


Samalla reissulla ostin myös tuollaisen romanttisen paitapuseron. Sopii niin arkeen kuin juhlaan ja toimii hyvin korsetinkin alla. 


Aiemmin mainitsinkin, että tein Ofelia Marketista joulukuun alussa muutaman ostoksen. Tässä on nyt toinen niistä, Nosferatu-kaulakoru <3 En edes muista montako vampyyriaiheista korua minulta jo löytyy, mutta ei toki koskaan liikaa.


Rehellisyyden nimissä täytyy tunnustaa, että tein tällä viikolla yhden ostoksen. Pohdin Seppälässä hetken aikaa, että ostanko vaiko enkö, mutta koska hinta oli noin 4 euroa, niin sorruin. Eli ostin mustan pitsinrusetin, missä on camee koristeena. Korua voi käyttää sekä hiuskoristeena, että rintaneulana.


Lopuksi pakollinen hehkutus: Blutengel on julkaissut uuden (mini)levynsä Reich mir die hand 21.1. Maistiainen levyn kappaleesta löytyy jo youtubesta ja voitte uskoa, että olen luukuttanut tätä hittibiisiä jo useamman päivän. Levyn aion ostaa heti, kunhan sen saa jostain tilattua. Blutengel on ollut ehdoton suosikkibändini jo viimeiset 10 vuotta ja Chris Pohl kuuluu (minun) universumin kuumimpien miesten listalla sijalle 1.
Toivon koko sydämestäni, että Blutengel esiintyisi tänä vuonna WGT:ssä ja tulisivat vielä jonain kauniina päivänä Suomeen.
Tässä kuitenkin uusi video ja kappale. Enjoy!

No comments:

Post a Comment

Followers

Blog Archive