Pages

slokez Apple, slokez Google, slokez Microsoft, slokez Bing, slokez alexa

Sunday, January 30, 2011

Don´t dream it, be it!

Olipa kyllä aivan loistava perjantai. Vietin rentouttavan päivän: nukuin pitkään, hain kiinalaista ja ostin hieman siideriä kaupasta. Aloittelin iltaa yksin kotonani ja huudatin musiikkia siihen malliin, että se kuului ulos asti. Anteeksi naapurit. Kymmenen jälkeen suuntasin Espoosta kohti Helsingin keskustaa ja baaria nimeltä Jenny Woo. En ole koskaan käynyt kyseisessä baarissa, mutta iki-ihana ystäväni Aron juhli 25-vuotissyntymäpäiviään siellä, joten pitihän sekin paikka kokea.
Juhlan teema oli hyvin laaja: 80-luku, kauhu, elokuvat Velvet Goldmine, Rocky Horror Picture Show, Marie Antoinette ja kaikenlainen ylellisyys. Itse päätin kuitenkin ottaa vaikutteita lähinnä Rocky Horrorista ja vietinkin torstain katsellen youtubesta pätkiä elokuvasta. Olin varma, että ainakin verkkosukkahousut ja höyhenpuuhka tarvitaan :D Kokonaista kuvaa asustani ei ole, mutta tässä on nyt jonkinlainen:


Toppi, a top - Seppälä
Korsetti, a corset - Morticia
Alushousut, pants - Lindex
Verkkosukkahousut, fishnet tights - ?
Höyhenpuuhka, a feather boa - Tiimari

Ihmiset olivat pukeutuneet toinen toistaan upeampiin asuihin. Todella ihailtavaa. Rakastan muutenkin yli kaiken teemabileitä ja naamiaisia. Ei ole yllätys, että pidän halloweenista ja vapusta erittäin paljon. Ilta eteni mukavissa merkeissä, join muutaman drinkin ja seurustelin ihmisten kanssa. Tanssilattiakin tuli testattua muutamaan otteeseen mm. Ricky Martinin tahdissa. 

Bite me, please! Juhlakalu Aron ja allekirjoittanut

"Team Sulkasato!"

Loppuillasta päädyin muutaman mukavan miespuolisen vieraan seuraan ja lähdimme toiseen baariin jatkamaan iltaa. Eihän siinä muuten mitään, mutta itselläni oli pelkät alushousut jalassa :D Sain melkoisen mielenkiintoisia katseita toisessa baarissa, mutta sovimme poikien kanssa, että jos joku tulee kysymään, niin juhlimme polttareita. Luonnollisesti olin menossa naimisiin molempien kanssa. Toisessakin baarissa keskityimme lähinnä tanssimiseen, mutta pian minun pitikin jo juosta kohti Kamppia, jotta ehdin yöbussiin. Bussissa viereeni istui suhteellisen humalassa oleva mies, jonka kanssa joimme sitten minttuviinaa koko matkan. Hieno reissu siis!

Seuraavaksi haluan esitellä uudet korvakoruni. Bling bling -hämähäkit Glitteristä.

Ensi perjantaina juhlimmekin minun syntymäpäivääni. Vaikka taisin ottaa jo tänä viikonloppuna pienen varaslähdön tuohon juhlintaan. Näin alkuvuodesta on muutenkin aivan luvattoman paljon kaiken maailman juhlia, keikkoja ja klubeja. Syntymäpäiväjärjestelyni ovat hyvässä vauhdissa ja oikeastaan vain muutama asia puuttuu enää. Olen myös miettinyt laitanko sittenkään päälleni tuota H&M:stä ostamaani mekkoa, saattaa olla, että päädyn johonkin toiseen vaihtoehtoon. Se selviää viimeistään perjantaina. Eräs kaverini tulee myös tänne aloittelemaan ja toki juhlan kunniaksi aiomme nauttia pullon tai kaksi kuohujuomaa. Toivottavasti tulee loistava syntymäpäivä ja kaikilla on hauskaa. Kaikille mukavaa alkavaa viikkoa :)

Loppuun vielä fiilistelyn vuoksi:


No comments:

Post a Comment

Followers

Blog Archive