Pages

slokez Apple, slokez Google, slokez Microsoft, slokez Bing, slokez alexa

Tuesday, December 7, 2010

Pikkujoulut

Long time no blog post! Olen ollut hyvin kiireinen viime aikoina koulun ja ihmissuhteiden takia. Kotona olen käynyt välillä nukkumassa ja muuten en ole juuri täällä ollutkaan. Tänään olin super ahkera, sain tehtyä lopputyötä enemmän tänään kuin olen tehnyt viimeisen kuukauden aikana. Ehkä vielä joskus valmistun, toivottavasti. Asiakas oli tyytyväinen alustavaan versioon ja suuri kivi vierähti sydämeltäni asian johdosta.

Veronpalautukset tuli ja meni, ostelin jotain pientä kivaa, joista otan kuvat myöhemmin. En jaksa mitään salaman raiskaamia kuvia, mutta kun valoisaan aikaan istun aina koulussa, niin vaikea saada kuvia. Löysin muuten talvikengätkin vihdoin ja viimein. Eivät ole maailman hienoimmat, mutta ihan siistit ja hemmetin hyvät kävellä. Eiköhän niillä tämän talven pärjää. Kengistä otan kuvan seuraavaan postaukseen.

Viikonloppu vierähti taas poikaystävän luona Helsingissä aivan järkyttävän nopeasti. Sunnuntaina oltiin Syn/\psin pikkujouluissa Wäiskissä ja hauskaa riitti. Humalassa oltiin kuin pienet eläimet, mutta eikö pikkujouluissa kuulukin olla. Poikaystäväkin törmäsi erääseen kaveriinsa sattumalta klubilla, joten pääsin itse tanssimaan. En tykkää jättää seuralaista yksin pöytään istumaan, vaikka tuskin se olisi miestä haitannut. Aamulla kyllä tanssiminen tuntui jaloissa, mutta oli se sen arvoista. Oli mukavaa tanssia ystävien kanssa ja vaihtaa kuulumisia pitkästä aikaa. En ole ehtinyt nähdä ketään kiireiden takia, mikä on harmittanut minua suuresti. Onneksi joulun jälkeen on taas enemmän aikaa ihmissuhteiden hoitamiseen.

Sitten illan asu. Hame on ihan uusi ja pikkujouluja varten ostettu.

Toppi, top - Lapista joskus vuonna miekka ja kilpi
Korsetti, corset - Hell Bunny
Hame, skirt - Halonen
Sukkahousut, stockings - Seppälä
Kengät, shoes - Halens

Matkalla klubille (näytän innostuneelta ja kaikkea :D )

Sitten muutama kuva itse klubilta. Luojan kiitos näitä ei ole enempää. Sen verran vauhdikasta menoa oli.
 
Sain pusuja, vaikka ei mistelin oksan alla oltukaan :)

Humppaamassa

Kotiin päin lähdettiin kolmen aikaan aamuyöstä ennen pahimpia taksijonoja ja saimmekin taksin samantien. Suomen itsenäisyyspäivää juhlittiin maanantaina ja pidennetty viikonloppu tuli enemmän kuin tarpeeseen. Itsenäisyyspäivä vierähti poikaystävän ja hänen vanhempiensa kanssa. Söimme hyvää ruokaa, joimme viiniä ja toki arvostelimme Linnan juhlien pukuloistoa.
Viikot tuntuvat menevän niin nopeasti, pian on jo joulu, jonka vietän tuttuun tapaan Lapissa. Lahjoja en ole vielä ostanut kenellekään ja pieni joulustressi alkaa salakavalasti hiipiä mieleeni. Ehkä hoidan suurimman osan lahjoista viikonloppuna. Lauantaina on suhteemme 5kk-päivä ja myös Ofelia Market. Olen ehdottomasti menossa jälleen kerran Ofeliaan ja ehkä sieltä löytyisi muutama joululahjakin pukin konttiin.
Nyt täytyy taas jatkaa muita hommia. Yritän päivitellä blogia aina kuin vain suinkin ehdin. Hitaasta päivitystahdista huolimatta, on blogiani ilmestynyt seuraamaan muutama uusi lukija, lämpimästi tervetuloa!

No comments:

Post a Comment

Followers

Blog Archive