Pages

slokez Apple, slokez Google, slokez Microsoft, slokez Bing, slokez alexa

Sunday, November 28, 2010

There's frost on every window, oh, I can't believe my eyes

Ah talvi, pakkanen ja perinteinen antibioottikuuri. Tästä se sama paska alkaa taas, sairauskierre. Vieläkö joku ihmetteli miksi vihaan talvea? Näytän lähinnä Michelin-mieheltä kun tarvon tuolla hangessa eteenpäin. Se joka väitti, että on lottovoitto syntyä Suomeen - valehteli. Kuten City-lehdessä joskus kirjoitettiin "on lottovoitto syntyä Suomeen, mutta moni meistäkin ottaisi mieluusti ne rahat ja muuttaisi pois täältä". Amen.


Perjantaina totesin, että ei olisi kannattanut herätä ollenkaan, kun heti aamusta sain taas soitella terveyskeskukseen. Koulussa palelin koko ajan, enkä saanut mitään aikaiseksi. Lopputyö aihettaa uskomatonta stressiä, enkä nuku kunnolla öisin. Illalla sitten tietysti purin pahaa oloa poikaystävääni. Hienoa. Kunpa lopputyö vain hoituisi itsestään, eikä tarvitsisi enää miettiä sitä. Tulen asumaan koulussa ensi kuun, joten jää bloggaaminen vähemmälle ja oikeastaan kaikki muukin. Onneksi sitten alkaa joululoma, jonka vietän Lapissa rentoutuen perheeni kanssa.

Päätin piristää itseäni materialla - luonnollisesti. Mutta taas jälleen goottivaatteiden kokopolitiikka sai vereni kiehumaan. Miksi ihmiset eivät ymmärrä, että kaikki eivät ole kokoa XS tai S. En ihmettele, miksi niin monet nuoret sairastuvan syömishäiriöön. Vaatteita kun ei löydy kunnolla edes normaalipainoisille. Huoh, olen niin kyllästynyt tähän samaan ongelmaan joka kerta.
Rakastan kynähameita. Ne tuntuvat sopivan minulle parhaiten kaikista hameista. Olen jo pidemmän aikaa etsinyt juhlavampaa ja goottihenkistä kynähametta. Backstreetilta sellainen löytyikin. Hame on merkiltään Punk Rave, enkä ole koskaan aiemmin kuullut tästä merkistä. Hame on todella pientä mitoitusta ja tuo hameeni on kokoa XL. Käytän siis yleensä kokoa M. Ei sillä koolla ole väliä, mutta ihmettelen vain miten nuo koot heittelevät niin paljon vaatemerkistä riippuen. Ei uskalla tilata ulkomailta juurikaan vaatteita, kun ei koskaan tiedä mikä koko kannattaisi ottaa.

Mutta sitten itse hameeseen. Erittäin kaunis malli, takaa pidempi kuin edestä. Edessä kangas on hieman kuluneen näköistä ja sivuilla on brokadikuvioista kangasta, jonka päällä menee nyöritykset. Hameen takaa löytyy myös yksityiskohtana hopeanvärinen koriste juurikin takapuolen alapuolelta.


Turkiskaulus, fur ruff (fake) - Lindex
Jakku, jacket - H&M
Hame, skirt - Backstreet
Sukkahousut, stockings - Seppälä
Kengät, shoes - Pleaser, huuto.net

Huomasinpa noita kuvia katsellessa, että pitää laihdutta ja leikata hiuksia. Molemmat tosin teen vasta joulukuun jälkeen, koska a) aika menee lopputyöhön, eikä ehdi treenata ja b) rahat menevät joululahjoihin. Nyt en tahdo ottaa yhtään enempää stressiä ja/tai tekemistä minkään asian suhteen. Olen täysin hermoraunio tällä hetkellä.

Perjantaina löysin myös pienen koristeen itselleni. Nimittäin Monkista ostin suloisen rusetin, jossa on harsoa koristuksena. Luulin rusettia aluksi hiuskoruksi, mutta se paljastuikin rintakoruksi. Ei sillä tosin ole väliä, koska aion käyttää rusettia sekä hiuskoristeena, että rintaneulana. Molempi parempi :)


Pyydän nyt anteeksi kaikilta, että olen viime aikoina ollut todella kiukkuinen, väsynyt, ärtynyt jne. Stressinsietokykyni ei todellakaan ole parhaimmasta päästä ja se näkyy. Kuukauden päästä lopputyö on kuitenkin ohi (tai pitäisi olla) ja sitten olen taas oma "ihastuttava" itseni. Onneksi valoa tähän masentavaan ja pimeään arkeen tuo:


Ensi viikonloppuna lähden kuitenkin piristämään mieltäni myös kuningas alkoholilla ja suuntaan Syn/\psin pikkujouluihin poikaystäväni kanssa (olettaen että hän ei ole menettänyt hermojaan lopullisesti kanssani siihen mennessä). Tarvitsen täydellisen nollauksen tähän väliin, rankka työ vaatii rankat huvit. Itsenäisyyspäivä on myös pian ja sitä juhlistamme mieheni perheen kanssa. Syömme hyvää ruokaa ja nautimme viiniä samalla kun katsomme Linnanjuhlien pukuloistoa.
Blogia yritän päivitellä aina kiireiden keskeltä, jos satun ehtimään. Jos jollakin on varastossa ylimääräistä energiaa, niin voi lähetellä tähän suuntaan. Kiitän jo etukäteen. Kaikesta huolimatta, mukavaa alkavaa viikkoa kaikille lukijoille ja uusille samalla tervetulotoivotus :)

No comments:

Post a Comment

Followers

Blog Archive